středa 9. srpna 2017

Máme rádi… jemná by Myyna

Nemám ráda nakupování. Ale opravdu ne. Skoro bych mohla říct, že ho nesnáším. Když už nakupovat jdu, tak jedině s konkrétní představou nebo se seznamem v ruce. Bloumání kolem regálů či věšáků, okukování a obdivování vystaveného mě opravdu nebere. Ale jsou dvě výjimky. Knihkupectví a papírnictví. Tam bych mohla vybírat očima i nosem až do aleluja.

Do papírnictví ani knihkupectví se teď bohužel moc často nedostanu, takže občas "ujíždím" na internetu. A zrovna dnes… balík! Balík v krásném ptáčkovém papíře. Balík zabalený v "autorském" papíře. To se jen tak nevidí. A hned jsem začala litovat, že jsem si ten ptáčkový papír také neobjednala. 



Ale v balíku toho bylo i tak dost. Neodolala jsem totiž spoustě věcem. Třeba květinkovým papírům a cedulkám na dárky. A také dvěma úžasným květinkovým sešitům. Jsou nelinkované a součástí každého z nich je nádherná autorská podložka (tedy lenoch by myyna). Takové drobné detaily mám moc ráda. Tyhle jsou jen a jen pro mě.





No a protože se blíží začátek školního roku, je tu něco i pro malého školáka. Sešitů má na výběr hned několik. Čistý, linkovaný i kostičkovaný. A k tomu i dva nádherné podzimní. Jeden si může nechat a jeden darovat někomu, s kým bude sdílet podzimní zážitky a radovánky.





A pak ještě pár drobností a radostí. Ptáčkové pexeso, přáníčka a neodolala jsem jedné krásné lištičkové pohlednici. A dáreček k tomu navrch. V e-shopu "by Mayyna" je toho ovšem ještě mnohem, mnohem více. A všechno je moc krásné.





Markétu Jinochovou, která stojí za značkou by Myyna, osobně neznám. Myslím ale, že je to jemná a milá osoba s barevnou duší. Protože přesně takové jsou věci, které maluje a vyrábí. A nebo je úplně jiná, ale to nevadí, protože její věci na mě tak prostě působí. A moc ráda si je syslím doma. A těším se velice převelice na ptáčkový kalendář na příští rok. Ten nám doma nesmí chybět.

Mrkněte na: http://shop.marketajinochova.com nebo https://netrpeliva.blogspot.cz. Určitě mrkněte alespoň na její kreslené/malované deníky. Jsou úžasné!

8 komentářů:

  1. Milá Veroniko, to je strašně milé, děkuju moc!
    Já to říkám pořád, že mám nejmilejší zákaznice! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Veroniko, právě jsem objevila váš blog a ani nevíte, jakou mám radost. Jako bych četla o sobě, klikala blogem svým... Papírnictví a knihkupectví? Taky má slabost. :) Dostala jsem se dnes k vám skrze odkaz na Myyniném FCB profilu a nebudete věřit, ale už nějaký ten pátek si říkám, že napíšu článek na blog s poklady od Myyny, které si doma syslím já...;) Mějte se krásně a zvu vás na oplátku na návštěvu k nám... Veronika :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko :-), to jsem moc ráda, že jsem Vám blogem kápla do noty. A moc děkuji! Na chvilku jsem nakoukla k Vám a hned inspirace! Budu nakukovat častěji. A \vy jste z HB? Já též! Dvě V. z HB. :-) Mějte se krásně. V.

      Vymazat
    2. Zdravím moc, ano zatím jsme Havlíčkobrodští, ale dlouho snad už nebudem... chceme k lesu, tam, kde má kořeny můj muž, a tak budujeme a těšíme se... :) p.s. Moc ráda bych Vás osobně poznala (také zvažuji pro dceru individuální vzdělávání;)). Krásný víkend, V. :)

      Vymazat
  3. Ty podzimní jsou obzvlášť nádherný... na chvilku jsem zatoužila po školních lavicích, ale než se nadějem, tak si to začnem užívat se starší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou! A Teď jsou úplně nové podzimní a ty jsou s lištičkou a snad ještě krásnější. Ty asi budu taky potřebovat. :-) Nemusíte toužit po školních lavicích, ale objednat si je jen tak, pro sebe a pro radost. Mějte se hezky, Veronika

      Vymazat
  4. Díky díky a ještě jednou díky. Já pro změnu nakupuji za pomocí webu mujletak , díky kterému vždy narazím na velice zajímavé slevy a tak se dá docela dost dobře ušetřit. Jestli bys měla zájem, mrkni :-) Je to tedy doporučení ne reklama...

    OdpovědětVymazat